Borrelen? Bijkletsen? Iets te vieren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geniet van een lekker Hertog Jan pilsje of laat je verrassen door ons uitgebreide bier & dranken assortiment. Tijdens de zonnige dagen kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras!

Daarnaast treden er regelmatig dj's/bandjes op of zijn er andere activiteiten. 

 

Zoek je een locatie voor een bijeenkomst of feestje? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden! 


Mogen wij helpen om uw feest onvergetelijk te maken?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een bijeenkomst of feestje, dan kan Bie Toontje misschien de perfecte locatie voor u zijn!

Vrijgezellenfeesten, verjaardagen of jubilea: het kan ons niet gek genoeg! Zolang het maar helemaal aan uw eisen voldoet. Dit maakt dat alle georganiseerde feesten Bie Toontje 100% maatwerk zijn; compleet aangepast op uw wensen en budget. Daarnaast is het café zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten!

Vrijblijvend een prijsopgave aanvragen? Geen probleem! Via dit formulier kunnen wij een indicatie krijgen van uw wensenpakket en komen we er z.s.m. op terug.

U kunt natuurlijk ook informeren naar de mogelijkheden door te bellen naar 06 15 60 64 93 of gewoon langs te komen. Dan kijken we direct wat wij voor u kunnen betekenen!